Madonna u Italiji viđena s 37 godina mlađim dečkom, evo tko je on

Foto: Instagram

Nekoliko mjeseci nakon što je prekinula s partnerom koji je bio 35 godina mlađi, Madonna se ponovno zaljubila u 28-godišnjeg Akeema Morrisa. Par je viđen u Portofinu u Italiji, pred Madonnin 66. rođendan, koji će proslaviti u blizini.

Poznaju se već neko vrijeme

Iako je njihova veza tek nedavno postala poznata, Madonna i Akeem se poznaju već neko vrijeme. Oboje su sudjelovali u snimanju za magazin Paper 2022. godine. Također su zajedno proslavili američki Dan nezavisnosti, piše Daily Mail.

Madonna je tada objavila niz fotografija na kojima se drže za ruku, gledaju u vatromet te su zajedno na kauču.

Akeem je rođen 2. svibnja 1996. na Jamajci, a trenutačno živi u New Yorku. Završio je političke znanosti na Sveučilištu Stony Brook te se ranije bavio nogometom. Madonna je nedavno prekinula vezu s 30-godišnjim Joshom Popperom. Prije toga je bila u vezi s 35 godina mlađim Ahlamalikom Williamsom, a ranije je ljubila i 41 godinu mlađeg skejtera Andrewa Darnella.

Proslava rođendana

Podsjetimo, Madonna će 16. kolovoza proslaviti 66. rođendan, a prema izvještajima Mirrora proslava će se održati u drevnim ruševinama Pompeja. Navodno će na zabavi biti 500 gostiju, a svi će se zabavljati u amfiteatru Teatro Grande. Iako događaj još uvijek nije službeno potvrđen, gradonačelnik Pompeja izjavio je da su spremni poželjeti dobrodošlicu pjevačici.

Mnogi kritiziraju odluku

Iako je gradonačelnik izrazio entuzijazam zbog Madonnine odluke da rođendan proslavi upravo u Pompejima, mnogi Talijani nisu oduševljeni. Oštro kritiziraju izbor lokacije i informaciju da je navodno potrošila 30.000 eura za njegovu rezervaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.