Magazin ima novu pjevačicu. Huljić: Mislim da ćete svi biti zadovoljni

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Tonči Huljić potvrdio je da Magazin ima novu pjevačicu, no još nije otkrio njeno ime.

Najavio je da obožavatelje čeka "promjena zvuka". "Ljudi znaju, ja sam proračunat čovjek, ali vođen srcem. Moj proračun radi srce. Vidjet ćete. Ja mislim da ćete biti zadovoljni svi. Jer svaka nova pjevačica mora unijeti novu energiju", rekao je za IN Magazin. Dodao je i da će se vjerojatno ostvariti njegov san o turneji sa svim dosadašnjim pjevačicama Magazina.

''Mislim da ću ipak pristati, ali moram vidjeti kako će se stvari sa svim pjevačicama koje su pjevale u Magazinu razvijati, kakvi su njihovi privatni planovi, ali ne bi bilo loše vratiti se 40 godina unatrag i napraviti nekakve velike koncertne stadione s Magazinom", dodao je Huljić.

Podsjećamo, Andrea Šušnjara napustila je Magazin nakon 14 godina. Razlog je, kaže, želja za promjenom. Kao njena nasljednica spominje se mlada Huljićeva štićenica Lorena Bućan.

Magazin osnovan 1979. godine

Grupa Magazin osnovana je davne 1979. godine i niže hitove sve do danas. Tijekom svih ovih godina izmijenilo se sedam pjevačica - Majda Šoletić, Marija Kuzmić, Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Ivana Kovač i naposljetku Andrea Šušnjara. 

Tonči Huljić je početkom godine izjavio da je budućnost Magazina u njegovim rukama. "Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje treba li budućnost nakon tako velike prošlosti? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim", rekao je tada.

Također je rekao kako se Magazin usprkos odlasku člana benda "nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.