Majci troje djece poručili da se zapustila, objavila fotku na kojoj je gola

Foto: Facebook

BLOGERICA i majka troje djece kojoj su poručili da se zapustila imala je najbolji odgovor - objavila je selfie na kojem pozira potpuno gola.

Laura Mazza redovito dijeli detalje iz svog života majke na društvenim mrežama, a prije nekoliko dana odlučila se obračunati s trolovima koji su je vrijeđali zbog tijela.

Majka troje djece iz Melbournea na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj je gola. "Rekli su mi nedavno da sam se zapustila", počela je svoju ispovijest.

Umjesto da osjeća potrebu da pokrije ili promijeni svoje tijelo, Laura ga je prihvatila, a svojom objavom želi i druge žene motivirati da se prihvaćaju kakve jesu i da vole to što jesu.

Laura je u svojoj objavi osudila stereotipe i komentirala standarde koje društvo očekuje od žena. "Kao žene ne bismo se smjele pokazati ni u kojem stanju osim savršenom", požalila se.

"Nitko ne smije znati da je odijevanje, nanošenje šminke, popravljanje bora, vježbanje, popunjavanje usana, uređivanje noktiju, brijanje nogu - sve to posao. Kad činimo to, izgledamo normalno. Kad ne, tad smo se zapustile."

"Ne morate nositi najizazovniju haljinu da bi vas smatrali predivnom. Ne morate farbati sijede da vas smatraju pametnom. Želite li nositi nešto u čemu se osjećate udobno, zašto to ne napravite?", dodala je.

"Mame se ne zapuštaju, ali puno toga propuštaju. Kao što je san ili vrijeme za sebe", istaknula je. "Imati višak kilograma i neuredne obrve nije zločin i neću se ispričavati zbog toga."

Njezina objava izazvala je tisuće reakcija, a brojne druge mame bile su pune pohvala za njezinu hrabrost i zahvalile su joj na objavi. "Sve nas inspiriraš! Neke dane je teško voljeti se. Pomaže mi da me podsjetiš da smo savršene takve kakve jesmo", samo je jedna od reakcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.