Majka, otac i očuh Matthewa Perryja stigli u njegov dom nakon vijesti o smrti

Foto: Profimedia

MAJKA, otac i očuh Matthewa Perryja viđeni su kako dolaze u njegov dom u LA-u samo nekoliko sati nakon što je on pronađen mrtav. Perryjev 82-godišnji otac, glumac John Bennett Perry, majka Suzanne i očuh Keith Morrison bili su vidno potreseni i uplakani dok su izlazili iz automobila, pišu američki tabloidi.

Slike iz zraka otkrile su da je mjesto smrti ograđeno policijskim trakama. Pokraj bazena i hidromasažne kade u dvorištu podignut je bijeli šator. 

Perry je nekoliko tjedana prije smrti objavio fotografiju s ocem. "Evo mene i mog oca Johna, oboje držimo piće", napisao je glumac tad kratko u opis fotografije.

Here is me, and my father John, both holding a beverage.

Objavljuje Matthew PerryNedjelja, 15. listopada 2023.

Pronašao ga asistent

Podsjećamo, Matthew Perry umro je u dobi od 54 godine. Pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u dvorištu svog doma u Los Angelesu. Izvori za američke tabloide kažu da na mjestu događaja nije bila pronađena droga. Kako doznaje TMZ, glumac je preminuo u svojoj kući nakon određenih sportskih aktivnosti. Naime, izvori su rekli da je Perry tijekom jutra bio na popularnom Pickleballu (igra slična tenisu).

Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog te pozvao hitnu pomoć. Nije poznato što je Perry radio prije smrti i istraga je u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.