Manekenka o braku s Chrisom Hemsworthom: Ne znam kako smo preživjeli kao par

Foto: EPA

MANEKENKA i glumica Elsa Pataky jednom je prilikom priznala kako je mislila da njezin brak s glumcem Chrisom Hemsworthom neće potrajati. 

Elsu i Chrisa upoznao je njihov agent 2010. godine, a vjenčali su se samo tri mjeseca kasnije. 

"Bilo je predivno na početku"

"Bilo je predivno na početku. Kad sam ga upoznala, nije uopće bio poznat i rasla sam s njim i iskusila sve njegove uspjehe i promjene, a onda je postao toliko poznat i to smo dijelili", rekla je za Vogue Australia u intervjuu iz 2018. 

Dvije godine nakon vjenčanja dobili su djevojčicu Indiju, a 2014. godine stigli su blizanci Sasha i Tristan. 47-godišnja manekenka objasnila je kako se sa suprugom nosila s izazovima njegove slave, ali i braka i roditeljstva. 

"Ne znam kako smo preživjeli kao par"

"Sve je bilo jako brzo, ne znam kako smo preživjeli kao par. Bili smo godinu dana u braku i onda smo imali djecu. To stavi puno tereta na brak, ali mi smo bili dobro jer smo bili zaljubljeni. Iako smo jaki karakteri, volimo jedno drugo tako jako. Mi se potrudimo da funkcionira", ispričala je. 

"Moja supruga i ja smo se zaljubili, imali djecu, nismo se zapravo viđali nekoliko godina, onda smo se ponovno zaljubili", rekao je slavni glumac jednom prilikom za magazin GQ. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.