Marija Selak Raspudić o drugoj trudnoći: Manje mislim nego o prvoj i više radim

Foto: Emica Elvedji/Sanjin Strukic/Pixsell

MARIJA SELAK RASPUDIĆ otkrila je kako se osjeća i kako podnosi drugu trudnoću.

"Manje mislim nego o prvoj trudnoći, više radim jer već imam jedno dijete koje je neumorno, a najviše jedem jer mi je apetit na zavidnoj razini", ispričala je Marija za Story.hr. Roditi bi trebala u kolovozu.

Naime, sa suprugom Ninom Raspudićem već ima dvogodišnju djevojčicu Danicu. Marija kaže da je Danica još premala kako bi razumjela da će uskoro dobiti brata ili sestru.

"Ona to svodi na svoje iskustvo, na njezin omiljeni crtić o Peppi Pig, pa kaže da će ona sa sekom ili bracom biti kao Peppa i njezin brat George", rekla je Marija.

Inače, Nino Raspudić ima i kćer Floru, koju je dobio u prvom braku. Raspudić je tijekom predizborne kampanje 2020. godine nekoliko puta naglašavao da u njegovom razvodu s prvom suprugom nema ništa senzacionalno te da su ostali u dobrim odnosima.

Da su se Marija i Nino vjenčali, potvrđeno je početkom 2020. godine, kada se Marija Selak Raspudić pojavila u Mostovoj emisiji s novim prezimenom. O svojoj vezi do tada nikad nisu govorili javno. Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a pretpostavlja se da je njihova ljubavna veza počela upravo tamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.