Marina Orsag prozvala Mojmiru zbog priloga u Direktu: "Žena je ženi vuk"

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

MARINA ORSAG prozvala je na društvenim mrežama Mojmiru Pastorčić nakon što je u RTL Direktu emitiran prilog u kojem su, kako komičarka tvrdi, njene riječi "izvučene iz konteksta."

"Evo primjera izvlačenja ljudi iz konteksta... RTL Direkt su me tražili izjavu u vezi Aleksa, a moja riječ 'svakako' je bila za to da se mora paziti na pozornici što i kako pričaš.

Oni su je namontirali odmah nakon Mojmirinog pitanja Je li silovanje smiješno?. Pa eto, na jednoj od tri najjače televizije ispada da Marina na to odgovori - 'svakako'. Svakako?! Svakako je silovanje smiješno?! E moja Mojmira, e moj RTL montažeri, svaka vam čast. Jeste li izvukli moje riječi izvan konteksta? Svakako!

I sad kreće canceliranje mene ni krive ni dužne. Svakako", napisala je.

"Mojmira je najbolji dokaz da je žena ženi najgori vuk. Hvala ti, Mojmira", zaključila je.

Komičar Lajnapa razbjesnio šalama o silovanju

Podsjetimo, komičar Lajnap Comedy kolektiva Aleks Curać Šarić razbjesnio je javnost nakon što je studentica koja je prisustvovala njegovom nastupu objavila da se tijekom svog performansa Šarić šalio sa silovanjem.

"Nije smiješno, niti najmanje. Umjesto osuđivanja seksualnog nasilja mi kroz humor doprinosimo daljnjoj normalizaciji. U publici je također sjedila barem jedna osoba koja je doživjela seksualno nasilje", napisala je i navela nekoliko primjera viceva koje je komičar tijekom nastupa izrekao.

"Kako nijednom muškarcu silovanje nije nešto nakon što tri dana nije svršio. Kako se u ljekarnama nažalost ne može kupiti kloroform bez dozvole i da nisu kao u filmovima dovoljni samo jedan/dva udaha prije pada u nesvijest. Kako nismo dovoljno zahvalne na silovanjima. Ja ću biti prozvana nedoje*anom feministicom koja ne razumije humor i 'kako se danas ništa ne smije reći', ali šale o silovanju nisu crni humor", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.