Mate Bulić čestitao rođendan mlađoj kćeri: "Moje cure su moj najveći uspjeh"

Foto: Facebook

Mate Bulić čestitao je kćeri rođendan preko Facebooka.

"Moje cure su uvijek bile moj najveći uspjeh. Ponosu moj, nek ti je najsretniji. Voli te najviše tvoj tata", napisao je Bulić uz selfie s mlađom kćeri Katjom nastao u Brelima

Moje cure su uvijek bile moj najveći uspijeh. Ponosu moj nek ti je najsretniji. Voli te najvise tvoj tata ❤️ #birthdaygirl

Objavljuje Mate Bulić službenoUtorak, 23. srpnja 2024.

Kralj hrvatske dijaspore ima dvije kćeri, stariju Anu i mlađu Katju, kojoj je krizmani kum Marko Perković Thompson. Katja se udala 2018. godine, u Brelima, a među tristotinjak uzvanika su se našli i Marko Perković Thompson, Zlatko Dalić, Dražen Zečić, Dražen Žanko, Anica Kovač, Goran Marić i Dalibor Petko. Tata i kći su na pozornici zajedno zapjevali pjesmu Domu mom.

Imao jednu želju za obje kćeri

Inače, Bulić je u jednom intervjuu rekao da je za svoje kćeri u životu imao sam jednu želju koju su obje ispunile - da se udaju za Hercegovca. 

"Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena, imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja rodila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri. Tako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine", rekao je.

Inače, Bulić ovog ljeta priprema veliki koncert u Imotskom na kojem će gostovati Dražen Zečić i Thompson. Koncert je rasprodan u 48 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.