Melania o prvom susretu s Trumpom: Bio je na spoju s drugom ženom i pitao me za broj

Foto: EPA

Melania Trump u svojim se memoarima prisjetila prvog susreta s Donaldom Trumpom. Priznala je da je Trump bio na spoju s drugom ženom kada ju je uočio i počeo flertati s njom.

Melania je u knjizi objasnila da je bila na zabavi na Tjednu mode 1998. s prijateljicom kada im je Donald prišao unatoč tome što je bio u društvu druge žene. 

"Bok. Ja sam Donald Trump - rekao je čovjek kad je došao do mog stola", napisala je. Iako je prepoznala ime, nije znala ništa o Donaldu. 

Nije mu htjela dati svoj broj

Pružio joj je ruku i započeo razgovor. "Njegove oči ispunile su se znatiželjom i zanimanjem. Iskoristio je priliku, sjeo je do mog stola i započeo razgovor. Pitao me o vremenu koje sam provela u New Yorku, mom domu u Sloveniji i mojim putovanjima svijetom", prisjeća se Melania. 

Iako je to bio kratak susret, Melania kaže da je ostavio trajan dojam. "Od trenutka kad je naš razgovor počeo bila sam očarana njegovim šarmom i opuštenošću. Bilo je toliko užurbanih aktivnosti oko nas, ali njegova namjera usmjerena na našu interakciju učinila je da se osjećam kao da sam u središtu njegovog svijeta", piše bivša prva dama SAD-a. 

"Bio je to osvježavajući odmak od uobičajenog površnog razgovora i otkrila sam da me privlači njegova energija", dodala je.

Međutim, Donald tada nije bio sam, već je bio u pratnji druge žene. "Kad je ona otišla na trenutak, tražio me broj mobitela", rekla je. Melania ga je odbila, što ga je iznenadilo. Umjesto toga, Melania je zamolila Donalda da joj da svoj broj, što je on sretno prihvatio pod jednim uvjetom. 

"Dat ću ti svoj broj ako obećaš da ćeš nazvati", rekao joj je tada, prisjeća se Melania. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.