Meri Cetinić o gubitku kćeri: Strašna bol. Mislila sam da više nikad neću pjevati

Foto/Screenshot: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Nova TV

Meri Cetinić progovorila je o gubitku kćeri Ivane, koja je preminula prije tri godine.

''Ona je bila moj svijet, moj život, moje sve, moja najveća radost, moja najveća sreća i moja najveća bol i tuga", ispričala je 71-godišnja pjevačica za In Magazin. Kaže kako je mislila da nakon smrti kćeri više nikad neće pjevati. "Jedno dvije godine uopće nisam imala glasa. Pokušavala sam kao idem nešto zapjevati, ali nije izlazilo ništa. Toliko je bilo to sve zgrčeno, to je toliko strašna bol", otkrila je Meri. 

"Vjera me izliječila"

Dodala je da joj je u najtežim trenucima pomogla vjera."Vjera me je izliječila. Išla sam na mise, to me smirivalo. Ojačala sam, nekako prebrodila. A što reći", rekla je Cetinić, koja posljednjih godina živi u obiteljskoj kući u Blatu na Korčuli.

''Bilo mi je previše gužve, gradova, televizije, medija, studija, jednostavno mi to više nije bilo važno. Bila sam u velikoj boli, tuzi i trebalo je vremena da se čovjek nekako digne i nastavi živjeti dalje. Morala sam sama nekako se sa svim tim izboriti i naći ponovo svoj mir i dignuti se ponovo, hodati i to vam je to. Tko će vas, morate sami", zaključila je. 

Podsjećamo, njezina kći Ivana preminula je 2021. godine u splitskoj bolnici nakon teške bolesti. 

Meri je u petak svojim nastupom otvorila 27. Dalmatinsku šansonu Šibenik. 

Prvi televizijski intervju Meri Cetinić nakon gubitka kćeri Ivane. ❤

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 26. kolovoza 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.