Milenijalci i gen Z slave poslovne uspjehe: "Život se ne svodi samo na majčinstvo"

Screenshot: TikTok

MORGAN Prouse izvršna je direktorica za odnose s javnošću iz New Yorka koju je razveselila vijest o unapređenju na poslu pa je odlučila proslaviti uspjeh u karijeri i priredila zabavu. 

Zabave povodom vjenčanja ili rođenja djeteta uobičajena su praksa u Americi, koju preuzima i sve više drugih zemalja, a sada se pojavio novi trend organiziranja zabava kako bi se proslavili osobni i profesionalni uspjesi, piše New York Post. 

@mopro24 It’s the best day of the year! It’s the 3rd annual success shower! 🫶🏼🕊️✨💌🌸 Every year we gather our friends and celebrate their successes. Success is subjective, and we champion whatever it is you are proud of! We play games, have a picnic, and give a presentation. It’s a great remidner how wonderful life is, and how there are all sorts of moments and milestones to acknowldege and celebrate. 🪩🕺🏻🥳🥂 I have game templates avail if anyone is interested or wants to know more how to host your own.💖 #success #successshower #womenempowerment #friendship #nyc #femalefriendship #centralpark #celebration #babyshower #bridalshower #matriarchy ♬ vibey birds of a feather - Jordan Greenwald

Proslave s ciljem osnaživanja žena postale su hit u New Yorku, a snimke na kojima zaposlene žene slave svoja životna postignuća izvan braka i majčinstva hit su na TikToku. 

@classyclaws GIVE HER HER FLOWERS!!! #successmindset ♬ original sound - classyclaws

Generacija Z i milenijalke slave poslovne uspjehe 

Trend je zaživio među pripadnicama generacije Z, ali i milenijalkama. Jedna od njih je 42-godišnja autorica i stručnjakinja za veze Amy Chan, koja je proslavila potpisivanje ugovora za svoju drugu knjigu. 

@missamychan Normalize hosting career showers! #careershower #womenempowerment #internationalwomensday #fyp #girlboss ♬ original sound - Amy Chan / Breakup Expert

"Zašto smatramo da su samo rođenje djeteta ili vjenčanje dovoljno značajni razlozi za slavljenje žene kada postoji mnogo više od toga što čini ženski identitet? Prisustvovala sam mnogim zabavama i potrošila mnogo novca na darove za te događaje, ali s obzirom na to da nemam djecu, nikada nisam imala takvu proslavu", objasnila je Amy. 

"Bogata neovisna žena" 

Njezine prijateljice odlučile su prirediti joj zabavu povodom novog uspjeha u karijeri, a umjesto darova, donijele su "dar mudrosti", odnosno naučenu lekciju koju su podijelile s prisutnima i tako razmijenile savjete i podršku vezane uz karijeru.  

Amy je proslavila uspjeh tortama s natpisom "Bogata neovisna žena" i "Hajdemo se obogatiti", a otkrila je kako i sama priređuje slične zabave svojim prijateljicama te da ju iznimno veseli slavljenje njihovih poslovnih uspjeha. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.