Misteriozna poruka osvanula na profilu Baby Lasagne: "R.I.P. 30.8.2024."

Foto: Instagram

Na Instagram profilu Baby Lasagne osvanula je misteriozna poruka.

"R.I.P. (op.a. rest in peace, odnosno počivao u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", stoji napisano na crnoj pozadini uz citat iz evanđelja po Luki. "Neka mrtvi pokopaju mrtve", stoji još u objavi. To je, inače, Isusov citat koji se nalazi u kanonskim evanđeljima po Mateju i Luki. Lasagna je u više navrata govorio koliko mu je vjera važna u životu.

Razne reakcije

Uz to, Lasagna je objavio i samo crnu pozadinu uz opis #biggieboomboom. Naslov je to Lasagnine pjesme s novog albuma, pa su fanovi brzo zaključili da je ovo najava izlaska nove pjesme.

Ipak, bilo je i onih koji su se zabrinuli. "Marko mijenjaj objavu... misle ljudi da ti se nešto ružno desilo...", napisao mu je Alen Abramović, nekadašnji pobjednik showa Život na vagi. "Lik privlači pažnju na najjače i misli da je zanimljiv", "Marko, nemoj nas plašiti", "Koji vrag je ovo?", pitaju se fanovi.

Lasagna se zasad ne oglašava s više detalja, pa se čini da će se poanta ovih objava saznati krajem kolovoza. Inače, Lasagna najesen objavljuje album prvijenac s naslovom Demons & Mosquitos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.