Mladen Grdović ide na turneju po Hrvatskoj, a planira i koncert u zagrebačkoj Areni

Foto: Lupo Musić

Mladen Grdović priprema veliku jesensku turneju povodom proslave 45 godina karijere pod nazivom Evo mene moji ljudi. Ime turneje je inspirirano njegovim hitom Ćaćine riči (Evo mene moji ljudi). Zadarski je glazbenik još 10. veljače na zadarskom Višnjiku odradio prvi koncert u znak te obljetnice u svom rodnome gradu. Tad je ugostio brojne hrvatske pjevače poput Emilije Kokić, Maje Šuput, Duška Lokina, Zlatka Pejakovića... 

Sad planira nastupe i u ovim hrvatskim gradovima:

  • 7.9. Osijek – Športska dvorana Zrinjevac
  • 27.9. Rijeka – Dvorana Centar Zamet 
  • 5.10. Split – Dvorana Gripe
  • 9.11. Požega – Sportska dvorana Tomislav Pirc (Grabrik)
  • 15.11. Karlovac – Sportska dvorana Rakovac
  • 30.11. Čakovec – Sportska dvorana Graditeljske škole

Naposljetku, kao veliku završnica turneje, u planu je i koncert u Areni Zagreb tijekom sljedeće godine.

Karijeru počeo s 15

Grdović je karijeru počeo kad je imao 15 godina, osnovavši svoj prvi bend Dalmati, s kojima je svirao u Crvenoj luci. Pjevali su obrade talijanskih kancona, svjetskih evergreena te rock hitove svjetski poznatih bendova poput Stonesa. "Nisam se ja od tada previše promijenio. I dalje na glazbu ne gledam kao na posao, i dalje volim zapjevati ljudima, nagnati ih da zaborave svakodnevne teškoće i da pjevaju sa mnom...", izjavio je Grdović o svojem startu i trenutnoj poziciji.

Iako je i sam autor, Mladen je kroz karijeru surađivao s brojnim hrvatskim autorima poput Đorđa Novkovića, Nenada Ninčevića, Stipice Kalogjere, Remija Kazinotija i ostalima, a surađivao je i s brojnim glazbenicima poput Vinka Coce, Jasmina Stavrosa, Duška Lokina, Mate Bulića, Mejaša, Klape Maestral i mnogih drugih.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.