Muž Bojane Gregorić ima prejednostavan recept za desert koji ćete odmah htjeti kušati

Foto: Instagram

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ pohvalila se kulinarskim sposobnostima svog supruga Enesa Vejzovića te ga snimila kako pravi drobljenac od jagoda i trešanja.

Osim jagoda i trešanja, sastojci koji su vam potrebni za smjesu su:

10 dkg brašna

10 dkg bademovog brašna

10 dkg maslaca

6 žlica šećera

1 prašak za pecivo

Glumac je najprije voće posložio u namašćenu posudu za pečenje. Zatim je pomiješao i rukama umijesio sastojke za smjesu te od smjese napravio grudice koje je prosuo po voću i sve zajedno stavio peći na 200 stupnjeva na pola sata.

Kada smjesa porumeni, drobljenac je gotov, a kad se malo ohladi, možete ga poslužiti samog ili sa sladoledom.

Inače, Bojana i Enes često objavljuju zanimljive recepte na društvenim mrežama pa ona na svom Instagram profilu ima naglasak pod naslovom "Starci kuhaju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.