BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ pohvalila se kulinarskim sposobnostima svog supruga Enesa Vejzovića te ga snimila kako pravi drobljenac od jagoda i trešanja.
Osim jagoda i trešanja, sastojci koji su vam potrebni za smjesu su:
10 dkg brašna
10 dkg bademovog brašna
10 dkg maslaca
6 žlica šećera
1 prašak za pecivo
Glumac je najprije voće posložio u namašćenu posudu za pečenje. Zatim je pomiješao i rukama umijesio sastojke za smjesu te od smjese napravio grudice koje je prosuo po voću i sve zajedno stavio peći na 200 stupnjeva na pola sata.
Kada smjesa porumeni, drobljenac je gotov, a kad se malo ohladi, možete ga poslužiti samog ili sa sladoledom.
Inače, Bojana i Enes često objavljuju zanimljive recepte na društvenim mrežama pa ona na svom Instagram profilu ima naglasak pod naslovom "Starci kuhaju".