Na koncertu za dječju onkologiju u Klaićevoj nastupat će Ana Rucner i Al Bano

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL/Profimedia

Veliki donatorski koncert za dječju onkologiju u Klaićevoj uz nastup karizmatičnog talijanskog pjevača Al Bana i goste Anu Rucner, Gudački kvartet Rucner i Marka Duvnjaka održat će se 15. rujna u zagrebačkoj Laubi.

Al Bano, rođen kao Albano Antonio Carrisi, talijanski je tenor i glumac s karijerom koja traje sedam desetljeća, tijekom kojih je prodao više od 25 milijuna ploča diljem svijeta. Njegov glas, raspona četiri i pol oktave, te suradnja s Rominom Power, kćeri holivudskog glumca Tyronea Powera, donijeli su mu svjetsku slavu.

Al Bano je osvojio publiku diljem svijeta

Poznat po svom opernom stilu pjevanja u pop, rock i italo disco žanrovima, Al Bano je osvojio publiku diljem svijeta s naglaskom na glavni glas i s minimalnom upotrebom falseta. Do 2023. godine sudjelovao je u čak petnaest izdanja Sanremo Music Festivala, izjednačivši rekord po broju sudjelovanja, uključujući pobjedu u duetu s Power 1984. godine. Nosi lentu jednog od najprepoznatljivijih talijanskih pjevača na svijetu.

Poznat je po mnogim hitovima

Poznat je po mnogim hitovima, uključujući bezvremenske pjesme poput Felicità, Ci sarà, Nostalgia Canaglia, E’ la mia vita, Angeli i Sharazan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.