Na Novoj TV uskoro kreće Survivor, odvijat će se u Dominikanskoj Republici

Foto: Press

NA NOVU TV vraća se reality show Survivor. 

"Odvažni i pustolovni kandidati blagodati modernog života zamijenit će boravkom na egzotičnoj i prekrasnoj Dominikanskoj Republici gdje će ispitati svoje fizičke i psihičke granice, a neki od zadataka s kojima će se svakodnevno suočavati bit će pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke te stvaranje vlastitog skloništa. Iako će u show doći kao stranci, kandidati će biti prisiljeni udružiti se i upotrijebiti svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih suvremenih pogodnosti učinili malo lakšim", poručuju s Nove.

Na izoliranoj mikrolokaciji kandidati će se svakodnevno suočavati sa zahtjevnim izazovima koji će testirati široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti. Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rješavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji čekaju natjecatelje.

"Izloženi surovim uvjetima na nepoznatom terenu s minimalnim sredstvima za život, kandidati će nastojati nadmudriti i nadmašiti jedni druge kako bi izbjegli eliminaciju, a ključni faktori za uspjeh su motivacija, snaga i izdržljivost. No, samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati opstanak, pobjedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor", kažu s Nove.

Show koji je prošao sve nacionalne televizije

Survivor je u Hrvatskoj prvi put emitiran 2005. godine i to na HRT-u. Show se tad odvijao na Mljetu, a pobjedu je odnio Vazmenko Pervan. U toj sezoni natjecale su se Iva Jerković i Dvina Meler. Druga sezona prikazivala se 2012. na RTL-u i bila je regionalnog karaktera. Među natjecateljima tad su bili Mia Begović i njezina kći Maja Lena Lopatny, Aleksandra Grdić, Ava Karabatić, Neven Ciganović...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.