Najglamuroznije vjenčanje godine: Jedan od najbogatijih Hrvata ženi lijepu talijansku manekenku

Foto: Instagram

JEDAN od najimućnijh Hrvata, Davor Lukšić, oženit će predivnu talijansku manekenku i modnu dizajnericu Cristel Carrisi, kći talijanskih glazbenika Ala Bana Carrisija i Romine Power.

Talijanski mediji prate svaki detalj ovog, kako ga nazivaju, najglamuroznijeg vjenčanja ovog ljeta. Prema pisanju talijanskog Corriere della Serra, 33-godišnji milijarder i jedan od najbogatijih ljudi na svijete i 31-godišnja manekenka trebali bi se vjenčati 2. rujna na jugu Italije, u gradiću Lecce.

Talijani idu tako daleko da ovo vjenčanje nazivaju "svadbom stoljeća". Cristel je djevojačku večer imala na popularnom grčkom Mykonosu, dok je Lukšić ostao vjeran Hrvatskoj i momačku zabavu organizirao u Dubrovniku.

Nagađa se da će među uzvanicima biti i brojne holivudske zvijezde poput Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston. Cristelini roditelji će se zbog vjenčanja "ujediniti" prvi put nakon razvoda 1999. godine kojemu je kumovala velika obiteljska tragedija, nestanak njihove kćeri u New Orleansu.

Davor i Cristel su zajedno već četiri godine, a upoznali su se u New Yorku, dok je ona studirala. Lukaš trenutno živi i radi u Zagrebu, a lijepa plavuša u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.