Najljepša žena svijeta nosila reviju nakon dvije godine pauze, ljudi su oduševljeni

Foto; Profimedia/Instagram

Bella Hadid vratila se na modnu pistu nakon dvije godine pauze.

27-godišnja manekenka nosila je reviju za Saint Laurent na Tjednu mode u Parizu, gdje je predstavljena kolekcija za žene za proljeće/ljeto 2025. Na pisti se pojavila u predimenzioniranom crnom odijelu s bijelom košuljom i kravatom. Uz to je nosila sunčane naočale, a kosa joj je bila skupljena u punđu. 

Prije pojavljivanja na modnoj reviji u Parizu slavna manekenka nosila je reviju u listopadu 2022. godine. Tad je prošetala pistom u Dohi na humanitarnom događaju čiji su domaćini bili Naomi Campbell i Qatar Creates. Njezin povratak mnogi su dočekali s oduševljenjem. Belline fotografije s revije proširile su se društvenim mrežama i izazvale puno pozitivnih komentara.

"Bella se vratila", "Iznenađena sam, koliko dobro", "Mother is mothering", "Ikona", "Svi žele biti poput Belle Hadid", nižu se komentari na X-u.

Prošle godine progovorila o zdravstvenim problemima

Bella Hadid je prošle godine na društvenim mrežama progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se suočava nakon što se zarazila lajmskom bolešću. 

"Mrzim se gledati u ogledalo ili fotografirati, posebno u posljednje vrijeme, jer stalno želim povratiti kada se pogledam. Godine i godine ovoga. Teško je baviti se ovom profesijom, a pritom se osjećati i izgledati ovako bolesno", rekla je tada. 

Bella je lajmsku bolest, koja se prenosi ugrizom krpelja, dobila s 14 godina, a od iste je bolovao i njezin brat Anwar. Manekenka je prošla težak put prije nego što joj je bolest uopće bila dijagnosticirana. Liječnici su prvo sumnjali da ima ADHD, no kako su se problemi gomilali, njezina je majka Yolanda počela sumnjati na ozbiljan zdravstveni problem. Početkom prošle godine bolest joj se pogoršala.

Dodatnu muku prošla je nakon hitne operacije čeljusti jer je infekcija zahvatila zub koji je morala izvaditi. Liječnici su joj prepisali antibiotike i lijek protiv bolova uzrokovanih infekcijom. Manekenka je ranije znala opisivati svoje simptome, a nabrojila ih je gotovo 30 s kojima se svakodnevno bori. Između ostalog, navela je anksioznost, osjetljivost na svjetlo i buku, bolove u zglobovima i trnce. U kolovozu 2023. objavila je da se izliječila.

Najljepša žena svijeta

Bellu Hadid znanstvenici su prije nekoliko godina proglasili ženom s najljepšim licem na svijetu. Vodili su se teorijom o zlatnom rezu i analizirali i najmanje detalje lica, poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Izračunom su zaključili da ima savršene proporcije.

Zlatni rez su osmislili Grci kako bi pokušali izmjeriti ljepotu. Taj se omjer može primijeniti na bilo što, a koristio ga je i Leonardo da Vinci za savršeno muško tijelo u svom djelu Vitruvijev čovjek. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.