Najljepši Božić za malenog Borisa i njegovu mamu: Zahvaljujući vašim donacijama dobili novi dom

Foto: Humanitarna akcija

VELIKODUŠNOST dobrih ljudi još jednom se isplatila. Humanitarna akcija "Daj 5 za Borisov topli dom!“ u organizaciji Vesne Mišak i Marijane Matešić je završila i prikupljeno je 27.455,02 kn, te građevinskog materijala u vrijednosti 15.276,68 kn (cement, cigla, crijep, keramika, stolarija, kablovi...).

"Stanje kuće obitelji Križan bilo je gore nego što smo očekivali, pa s pravom možemo reći da je ova humanitarna akcija bila spas u zadnji čas. Naime, kuća je bila u takvom stanju da obnova nije bila moguća, te smo usred akcije morali mijenjati konačni cilj. Umjesto obnove kuće, započeli smo sa rušenjem stare i gradnjom  nove kuće za obitelj Križan", kažu organizatori.

Ipak, tijekom akcije, nije sve išlo glatko.

"Susretali smo se s nizom problema, podmetanja i kleveta motiviranih isključivo ljudskom ljubomorom i zavisti. Šokirani smo reakcijama i djelovanjem pojedinaca, koje ovom prilikom ne hbi spominjala. Usprkos preprekama i bespotrebnom trošenju energije, pokušavajući opravdati sve klevete koje su bačene na sudionike ove akcije, s ponosom mogu reći da se bližimo našem cilju, te da će mali Boris napokon dočekati Božić sa svojom obitelji u novom, toplom i sigurnom domu", istaknula je voditeljica akcije Vesna Mišak.

Službeni završetak akcije proslavili su podizanjem hrvatske zastave na novoizgrađenoj kući. Obitelji Križan još uvijek nedostaje novac za vodne instalacijemožete se javiti putem Facebook stranice ili direktno voditeljici Vesni Mišak na broj 092 1379 611.

 

HUMANITARNA AKCIJA TRAJE OD 10.9.2015. DO 10.10.2015., odobrena od strane Gradskog ureda za socijlalnu zaštitu i osobe s...

Posted by Humanitarna akcija "DAJ PET ZA Borisov TOPLI DOM" on Wednesday, September 9, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.