Najpoznatiji eurovizijski portal o nastupu Lasagne: Kako je ovo bila rezerva?

Screenshot: YouTube

Stručnjaci s najpoznatijeg eurovizijskog portala Wiwibloggs pogledali su nastup Baby Lasagne iz polufinala Dore i dali svoje komentare. "Ovo je ludo", rekli su dok su gledali video.

Nastup im se svidio, posebice zadnji dio u kojemu Baby Lasagna vrisne. "Čini se da je opušteniji. Nevjerojatno. Kraj je savršen. Zadrži ga", rekao je William Lee Adams, vlasnik Wiwibloggsa. 

>> Britanski stručnjak za Eurosong: HRT se boji riskirati ili nema ukusa

"Bakine salvete" na bubnjevima su im zapele za oko. Kažu da je nastup bio "pravi nered" u pozitivnom smislu. "Ljudi će reći 'wow'. To želite od publike", kaže William. 

Vide prostor za napredak ako Lasagna ode na Eurosong

Deban, jedan od glavnih urednika portala, kaže da je bilo stvari koje mu se ne sviđaju, poput stajlinga. Ističe i da se nastup može poboljšati. Ako Baby Lasagna ode na Eurosong i poboljša neke stvari u svom nastupu, kaže Deban, Hrvatska bi mogla imati najbolji rezultat u posljednjih nekoliko godina.

"Baby Lasagna mi je u početku izgledao nervozno, ali mu je do kraja nastupa poraslo samopouzdanje. Rasturio je kraj", dodao je William te kaže da očekuje puno glasova publike za Lasagnu. Smatra da mnogi gledatelji nisu svjesni da je to bilo tek polufinale i da se Marko za finale može popraviti, a pogotovo za Eurosong ako na njega ode.

"Mislim da je na putovanju i da može dosegnuti vrhunac na Eurosongu. Fantastično je vidjeti da se sve može doraditi. Može popraviti vokalne stvari, napraviti bolji nastup, može biti sve bolji i bolji. Dok dođe Eurosong, može biti nastup za top 5, potencijalno i pobjednički", kaže William kojemu je, kaže, najbitnija energija koju Lasagna ima.

Čude se što je Lasagna bio rezerva

U dijelu videa gdje je William odgovarao na komentare čitatelja neki su pisali usporedbe s Fincem Käärijom, koji je prošle godine nastupio na Eurosongu. William kaže da Baby Lasagna nema nikakvih sličnosti s Fincem. Također, naglasili su da Lasagna nije imao toliko vremena za pripremu s obzirom na to da je u natjecanje ušao kao rezerva. 

"Kako je ovo bila rezerva? Ovo nije ušlo u finalni odabir. Ušao je jer je netko rekao 'ne hvala' u zadnji tren", pita se Deban. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.