Najutjecajnija modna influencerica na svijetu odjenula haljinu sličnu Breninoj

Foto: Profimedia/Press

PJEVAČICA Lepa Brena nastupila je u unaprijed snimljenom novogodišnjem programu Nove TV, a mnogi su gledatelji tada komentirali njezin izbor haljine. 62-godišnja pjevačica pojavila se u crnoj haljini, preko koje je bilo iscrtano golo žensko tijelo. Primila je brojne kritike u vezi te haljine.

Leonie Hanne, najutjecajnija modna influencerica na svijetu, sličnu je haljinu odjenula na modnoj reviji brenda Schiaparelli. Odjenula je kraću varijantu haljine te ju je uparila s čizmama, torbicom u zlatnoj boji i naušnicama.

Lepa Brena odgovorila na kritike

Podsjetimo, Lepa Brena odgovorila je na kritike u vezi haljine. "Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

"Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje..., naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", dodala je.

Njemica proglašena najutjecajnijom modnom influencericom

Inače, platforma Launchmetrics koja se bavi mjerenjem i usporedbom utjecaja medijskih plasmana brendova iz područja mode i ljepote, u listopadu prošle godine objavila je popis deset najuspješnijih modnih influencerica s obzirom na popularnost njihovih objava iz perioda održavanja pariškog, newyorškog, milanskog i londonskog Tjedna mode.

Prvo mjesto zauzela je Leonie Hanne, koja je rođena u Hamburgu. Do 2014. godine radila je kao strateška savjetnica. Tada napušta korporativni posao i modni pokreće blog Ohh Couture. Surađivala je s brojnim modnim markama uključujući Tommy Hilfiger, Dior, Cartier, BVLGARI, Tory Burch, Fendi, Swarovski i Givenchy, a bila je zaštitno lice globalnih kampanja za Louis Vuitton i La Mer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.