Nakon što je oborio svjetski rekord Armand Duplantis potrčao do djevojke. Tko je ona?

Foto: Instagram/Profimedia

Armand Duplantis deveti put u karijeri srušio je svjetski rekord u skoku s motkom. Ovoga puta je to učinio na Olimpijskim igrama u Parizu, i to tako što je preskočio visinu od 6.25 metara.

Nakon što je srušio svjetski rekord, Armand je potrčao u zagrljaj svojoj djevojci, 23-godišnjoj manekenki i influencerici Desiré Inglander.

Desiré nije krila sreću zbog velikog uspjeha svog dečka. Nije skidala osmijeh s lica na tribinama, a kada je Duplantis dotrčao do nje, snažno ga je zagrlila i poljubila.

Tko je Desiré?

Desiré je vrlo popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima 326 tisuća pratitelja, a na TikToku je prati 420 tisuća ljudi.

Armanda vjerno bodri i podržava s tribina na svakom natjecanju, a svojom pojavom privlači brojne poglede. Nakon što je Armand oborio svjetski rekord, influencerica se oglasila na TikToku. "Zauvijek tvoj najveći obožavatelj", napisala je uz video.

@desiresinglander Forever your biggest fan🇸🇪😭 @Mondo Duplantis ♬ A Sky Full of Stars - Coldplay

Upoznali su se prije četiri godine

Upoznali su se 2020. godine na zabavi u Stockholmu. Ona je tada rekla da je izašla van samo kako bi plesala, ali naposljetku se počela dopisivati s Duplantisom na Snapchatu i nekoliko mjeseci poslije konačno su otišli na spoj. 

"Desiré mi donosi tako sjajnu ravnotežu u životu. Tako je lijepo moći se vratiti kući i pobjeći u potpuno drugačiji svijet i uživati zajedno što god da radimo. Ona je sjajna prijateljica na putovanjima", rekao je Duplantis jednom prilikom. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.