Kanye West razgledavao Veneciju pa pokazao golu stražnjicu

Foto: Profimedia

KANYE West i njegova partnerica Bianca Censori ne prestaju privlačiti pažnju u Italiji, gdje su već tjednima na odmoru. Nakon što su Biancu Talijani prijavili policiji zbog oskudnih odjevnih kombinacija koje nosi po Italiji, Kanye je sada odlučio u Veneciji svima pokazati golu stražnjicu.

Dok se vozio brodom u Veneciji, Kanye se sagnuo i otkrio golu stražnjicu. Bianci i Westu su se tijekom vožnje pridružili vozač i nepoznata prijateljica, a reper, koji je bio odjeven u crno, sjedio je na povišenom dijelu brodice i imao djelomično spuštene hlače. Je li namjerno ili slučajno pokazivao golu stražnjicu, nije poznato.

Zabrinuta je i Kim

Dok oni uživaju u Italiji, izvor blizak njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardashian kaže da je reality zvijezda zabrinuta za Kanyea. "Neugodno joj je i zabrinuta je za njega - on tumara bos sa šampanjcem po ulici, nešto očito nije u redu. Teško joj je jer čim pomisli da može krenuti dalje, dogodi se ovako nešto i opet je uvuče", rekao je izvor.

Podsjetimo, Kanyeova partnerica Bianca jako je razljutila Talijane. Bianca je prošetala bez grudnjaka u uskom prozirnom kostimu, a u nekim trenucima gole je bradavice prekrivala crnom torbom koju je nosila preko tijela. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.