Nataša Bekvalac izazvala raspravu u showu: "Balašević je bolji od Arsena Dedića"

Foto: Marko Prpic/Antonio Ahel/ATAImages/Robert Anic/PIXSELL

Tijekom snimanja regionalnog glazbenog IDJ Showa nastala je rasprava o tome tko je bolji pjesnik - Arsen Dedić ili Đorđe Balašević. Rasprava se odvijala između članova žirija, makedonskog tekstopisca i producenta Darka Dimitrova i srpske pjevačice Nataše Bekvalac.

Dimitrov je tvrdio da je Arsen Dedić bolji, a Bekvalac je bila za Balaševića. Snimka žustre prepirke sada je završila na društvenim mrežama.

@idjshow Ko je u pravu?? 😬 #IDJShow ♬ original sound - IDJShow

"Pa da, ali nije pjesnik kao Balašević", rekla je pjevačica Dimitrovu, koji je ostao šokiran njezinom izjavom. "Kako? Što? Arsen Dedić, to ti je legenda Jugoslavije", poručio je Dimitrov.

"Znam vrlo dobro tko je Arsen Dedić, ali nije pjesnik kao Balašević", nastavila je Bekvalac. "Pa kod njega su se svi učili. On je bio pjesnik pjevač, to ti objašnjavam", poručio je Dimitrov.

Prepirka dva člana žirija razljutila je trećeg člana, srpskog pjevača Relju Popovića, koji je svoj stav pokazao tako što je napustio studio. Za njim je odmah ustao Dimitrov, a Bekvalac je ostala sjediti. "Pokajala sam se što se uopće družim s vama", rekla je kroz smijeh pjevačica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.