Natječi se i osvoji olimpijsko zlato u Favbetu

Foto: Press

Za samo nekoliko dana počinju Olimpijske igre na kojima ćemo saznati tko su trenutno najbolji sportaši svijeta. Ovog ljeta i ti se možeš natjecati za olimpijsko zlato u Favbet promociji "Olympics The Game". Od 24. srpnja do 11. kolovoza priključi se igri i osvajaj sjajne poklone koji će ti donijeti nezaboravnu zabavu.

Osvajaj svaki tjedan

Kako bi postao dio olimpijske utrke u Favbet-u, kladi se od 5 EUR na bilo koji sportski događaj s tečajem 1.5. Tvoja je oklada dobitna? Osvajaš 1 bod. Svakog tjedna odabrat ćemo 30 pobjednika među onima koji su sakupili najmanje 5 bodova te im podijeliti vrijedne poklone poput iPhone 15, PlayStation 5 i Nintendo Switch, ali i oklade bez rizika te besplatne vrtnje u Favbet Online Casinu.

Natječi se za glavnu nagradu

Uz tjedne nagrade, za tebe smo pripremili i 16 uzbudljivih sportskih izazova koji će ti pomoći da skupiš medalje i osvojiš jednu od glavnih nagrada promocije "Olympics The Game" moćan električni bicikl, moderan sobni bicikl te masažnu fotelju za maksimalno udobno praćenje omiljenih natjecanja.

Svaki izazov ima svoju minimalnu okladu od 5 do 21 EUR i nagrađuje te s 50 besplatnih vrtnji u tematskim slotovima Pragmatic Play-a.

Kako sudjelovati?

Priključi se promociji na službenoj Favbet web stranici ili Android i iOS mobilnoj aplikaciji. Ne propusti šansu da postaneš dijelom velikog sportskog praznika i postani ovogodišnji olimpijski prvak!

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.