Navijačice su ga obožavale: Rebić je jednom otkrio kakve cure kod njega nemaju šansu

Foto: EPA

HRVATSKI nogometaš Ante Rebić postao je predmet rasprave na društvenim mrežama nakon utakmice sa Španjolskom. Pažnju je privukao nakon što je izašao promijeniti kopačke kad je Hrvatska dobila gol-aut, dakle u prekidu igre, ali se nije uspio vratiti prije gola Španjolske. A u centar pozornosti došao je i 2018., kada su ga navijačice uočile na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te ga automatski proglasile najzgodnijim igračem u reprezentaciji. 

Nakon što je objavljeno kako nema djevojku, pomama za njim postala je još veća. Rebić je svojedobno jednom objavom na Instagramu dao naslutiti kakve djevojke kod njega ne dolaze u obzir, odnosno kakvu curu ne bi htio imati. Ako je suditi prema toj objavi, ne sviđaju mu se djevojke koje olovkom za usta pokušavaju povećati usnice. 

Inače, Ante ljubavni život krije od očiju javnosti. Nije poznato je li u međuvremenu njegovo srce osvojila neka djevojka. 

Podsjetimo, ovih je dana Rebić pak pod povećalom javnosti zbog svog poteza na utakmici sa Španjolskom. Bio je pod velikim kritikama javnosti, ali i kapetana Luke Modrića te izbornika Zlatka Dalića. Dalić je nakon prvenstva izjavio da su neki igrači "potrošili svoje kredite", a moguće je da se Rebić osjetio prozvanim.

Na Instagramu je stoga napisao: "Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju", što je najvjerojatnije kritika Daliću. Nakon svega 20-ak minuta Rebić je uklonio ove Storyje sa svog Instagrama i objavio nova dva, u kojima, uz natpis "Iznad svih - Hrvatska", zahvaljuje navijačima koji su došli u Kopenhagen. Zatim je vrlo brzo ugasio svoj Instagram profil.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.