Ne prestaju pohvale za novi film Demi Moore, najbolje je ocijenjen u njenoj karijeri

Foto: Press

Kritičari ne prestaju hvaliti novi film Demi Moore.

Riječ je o hororu u kojem Moore igra glavnu ulogu te je u ovom trenutku prema ocjenama na popularnim stranicama Rotten Tomatoes i IMDb.com najbolje ocijenjen film u njezinoj karijeri. Točnije, na Rotten Tomatoesu do danas je dobio 90% pozitivnih ocjena kritike, a na stranici IMDb.com ima prosječnu ocjenu 8.0/10.

>>Kompletno poremećen film koji skoro postane potpuni apsurd. The Substance je odličan

Kritičari se uglavnom slažu da je ovo najkvalitetnija uloga koju je Demi Moore odigrala na velikom platnu. Pored same glume ne samo Moore već i Margaret Qualley, kritičari često ističu kvalitetu scenarija u vidu društvenog komentara te fantastičan rad odjela šminke. Mnogi naglašavaju da se radi o poprilično šokantnom hororu zbog iznimno eksplicitnih scena intervencija na ljudskom tijelu koje definitivno nisu za osjetljivije gledatelje.

  

2500 gledatelja u Hrvatskoj

Demi Moore glumi još od osamdesetih godina prošlog stoljeća, a tijekom karijere imala je velike hitove, ali i još veće promašaje. Do Supstancea njezini najveći uspjesi svakako su bili filmovi Duh te Malo dobrih ljudi (oba su bila nominirana za Oscara u kategoriji najboljeg filma godine), a u novije vrijeme Moore je nastupila u hvaljenim naslovima Nepodnošljiva težina golemog talenta (film sniman u Hrvatskoj) te Crni ponedjeljak.

Proteklog je vikenda, s pretpremijernim projekcijama koje su održane u nekoliko gradova tijekom kolovoza, horor Supstance u hrvatskim kinima pogledalo blizu 2500 gledatelja. Ovaj je rezultat tim veći kad se uzme u obzir činjenica da je film prikazan u ograničenom broju kina (Zagreb, Osijek, Rijeka i Split) te da u mnogim gradovima u kojima postoji samo jedna kinodvorana tek treba biti prikazan.

Radi se o najboljem kinootvaranju filma u distribuciji MCF-a Hrvatska do danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.