Netflix se muči da skine vruće scene iz hit serije sa stranica za odrasle

Foto: Press

GLEDATELJI Netflixa ne prestaju pričati o vrućim prizorima iz hit serije Bridgerton, no producenti showa našli su se na mukama zbog brojnih piratskih scena seksa koje su se pojavile na stranicama za odrasle.

Piratske scene mladih zvijezda serije, Phoebe Dyevnor i Regé-Jean Pagea, prikupile su stotine tisuća pregleda na stranicama za odrasle. I iako su mnogi isječci već uklonjeni s tih platformi nakon upozorenja Netflixa o "zloupotrebi njihovog intelektualnog vlasništva", teško ih je pohvatati sve.

Show je inspiriran serijom romana Julije Quinn, a prati najstariju kćer moćne obitelji Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i njene doživljaje na londonskoj sceni, na kojoj je najvažnije dobro se udati. Regé-Jean Page, koji je utjelovio vojvodu Simona Hastingsa, već se spominje kao nasljednik Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu.

Dyevnor (25) navodno je shrvana takvom eksploatacijom njezinih scena. "Scene seksa iz Bridgertona koje se pojavljuju uz neke od najnepristojnijih materijala koje web nudi izazvale su užas i bijes", rekao je insajder za Sun. "Vruće scene doprinijele su tome da se priča o seriji, no to je prestižna drama temeljena na najprodavanijim romanima. Prodavati te scene kao pornografiju je nečuveno".

"To je posebno uznemirujuće za Phoebe i Regé-Jeana, dvoje mladih glumaca koji nisu pristali da ih se eksploatira na ovaj način", dodaje izvor.

Dyevnor je prethodno branila vruće scene, navevši kako nisu same sebi svrha. "Zbilja pričaju priču. Govore o seksualnoj evoluciji lika i bilo je zbilja bitno snimiti ih dobro", rekla je za Wrap.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.