Netflixova true crime serija o bivšima ostavila gledatelje bez teksta: "Šokantno"

Screenshot: YouTube

Netflixova true crime serija Worst Ex Ever objavljena je 28. kolovoza, a nije bilo potrebno dugo da prestigne novu sezonu Emily in Paris i španjolsku dramu The Accident i zasjedne na prvo mjesto trendinga u Hrvatskoj i svijetu. 

Worst Ex Ever dokumentira četiri veze koje su pošle po zlu zbog nasilnih, prevarantskih partnera. Prikazuje priče kroz intervjue s preživjelima, obiteljima žrtava i istražiteljima. Redateljica je Cynthia Childs. 

"Od jezivih izdaja do zavjera o ubojstvima, ova dokumentarna serija o istinitom zločinu secira tamnu stranu ljubavi kroz svjedočanstva očevidaca", sinopsis je serije od četiri epizode. U svakoj epizodi opisuje se jedna veza koja je završila kobno. 

 

Gledatelji su već podijelili svoje dojmove o dokumentarnoj seriji. U grupi Netflix Bangers jedan je gledatelj napisao: "Pogledao sam sve četiri epizode odjednom. Sa svakom epizodom postajalo je sve gore", a drugi je dodao: "Druga epizoda je šokantna."

I na X-u je hrpa komentara. "Serija prikazuje kako policija konstantno iznevjerava svoje građane i okrivljuje žrtvu. Prva epizoda je apsolutno užasna", "Mislila sam da su prve dvije epizode užasne, ali treća me dokrajčila", "Zbog ovog ćete poželjeti biti single", pišu gledatelji.

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz serije Worst Ex Ever, nemojte čitati dalje.

Prva epizoda nosi naziv Dating the Devil i fokusira se na Justine, koja upućuje poziv prijateljici, što pokreće lanac događaja, među kojima je i policijski lov na njenog partnera s monstruoznom poviješću veza.

Sljedeća epizoda nazvana je Betrayed by the Badge, a prikazuje Seemonu kojoj dečko Jerry laže, a kada prekine s njom, stvari izmaknu kontroli. Zatim gledatelji upoznaju Rosu u epizodi Killing for Custody. Epizoda se fokusira na to kako je njezin bivši suprug Eric uhvaćen u borbi za skrbništvo s Rosom i njenom majkom koje su se udružile protiv njega i njegove obitelji. 

Posljednja epizoda zove se Married to a Monster i fokusira se na brak Amande i Kevina, koji se isprva čini savršen. No, nakon razvoda gledatelji gledaju kako se razvija jeziv zaplet ubojstva.

Ista redateljica radila je i Worst Roommate Ever

Redateljica ove dokumentarne serije također je režirala i Worst Roommate Ever, čija je prva sezona izašla 2022. godine i odmah postala veliki hit. Prva sezona bila je bazirana na istoimenom članku iz New York Magazina, koji je napisao William Brennan, i prikazala je četiri različite istinite priče o cimerima iz noćnih mora.

Druga sezona objavljena je u lipnju ove godine i opisuje četiri nova stravična iskustva koja su ljudi imali sa svojim cimerima. I druga sezona je odjeknula među korisnicima Netflixa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.