"Nije izdržao do kraja": Liam je nedavno otišao na odvikavanje i odustao nakon 2 dana

Foto: EPA

Pokojni pjevač Liam Payne (31) prije nekoliko tjedana otišao je na rehabilitaciju u pokušaju da se odvikne od problema s drogom i alkoholom, ali je odustao nakon dva dana, piše The Sun. Bivši član benda One Direction prijavio se u kliniku The Priory krajem srpnja te se prijavio za 28-dnevni program terapije protiv ovisnosti.

"Hrabro je potražio pomoć"

"Pokušao je jednom zauvijek pobijediti svoje ovisnosti. Stvarno je želio vratiti svoj život na pravi put. Svi koji su ga voljeli su navijali za njega. Bili su razočarani kad je izdržao samo 48 sati liječenja. Hrabro je potražio pomoć, ali nije mogao izdržati do kraja", tvrdi izvor.

Problematični Liam rekao je svojim suradnicima da želi pobijediti svoje ovisnosti zbog sebe, svog sina Beara (7) i svoje obitelji. Ali izvori su rekli da se gotovo nije maknuo iz svoje sobe i da nije prisustvovao satovima s drugima koji su tražili pomoć. Navodno je počeo uzimati klordiazepoksid, sedativ koji se koristi za liječenje simptoma odvikavanja od alkohola i droga.

"Učinili su sve što su mogli"

Međutim, liječenje mu je postalo previše te je odlučio napustiti rehabilitaciju. "Obitelj i menadžment učinili su sve što su mogli. Ali jednostavno nije mogao pobijediti svoje demone. Bilo je tako loše da je prošle godine menadžment molio da ne vozi, bilo je preopasno. Voljeni su mu sakrili ključeve, ali on je samo kupio drugi auto", dodao je izvor za The Sun.

Podsjetimo, Liam Payne preminuo je s 31 godinom u Buenos Airesu nakon pada s trećeg kata hotela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.