Nikola iz Srbije: Neću leći ni s jednom dok mi ne bude žena, opada mi kosa od brige

Screenshot: TikTok

NIKOLA Francuski mladić je iz Kikinde u Srbiji koji je u srpskom podcastu Gorky objasnio razloge zbog kojih je u celibatu, a snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i postala viralni hit. 

"Ja nisam legao ni s jednom ženom niti ću leći dok ne bude ta koja treba biti moja žena za taj brak. Ja sam u jednom trenutku… Krenula mi je opadati kosa koliko sam se ja nervirao", ispričao je, a voditelj podcasta, koji se inače bavi pravoslavnim temama, složio se s njegovim stavom. 

@gorky_011 Ceo podcast na Gorky kanalu! #isus #biblija #gorky ♬ original sound - gorky_01

"Te iste veze u koje vi ulazite će vas ostaviti na kraju duplo, ako ne i troduplo praznijim nego prije nego što ste ušli u tu vezu. Bog, Nikola, ima ženu spremnu za tebe. Čeka da se ona i ti izgradite karakterno i da ti je on pošalje. Zamisli kako preljub činiš prema Bogu i prema tvojoj ženi sutra spavajući s nekom drugom ženom", rekao mu je.

"A što mu je opadala kosa?"

Video na TikToku ima već više od 435.000 pregleda, a izazvao je podijeljene reakcije. Naime, dok neki hvale njegovu odluku, drugima je to - predmet sprdnje. "OK, tvoj izbor", "Bravo, momci", "Pa dobro, neka ih. Ima vremena", "Novi dan, novi šokovi" i "A što mu je opadala kosa?" samo su neki od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.