Nina Badrić objavila fotografiju sa svadbe Tedeschijevog sina

Foto: Instagram/Goran Kovacic/PIXSELL

NA SVADBI godine, onoj 23-godišnjeg Emila Tedeschija juniora i 40-godišnje Nike Perenčević, kćeri poduzetnika Mihajla Perenčevića, bila je i Nina Badrić.

Jutro nakon slavlja pjevačica je objavila fotografiju s terase hotela Bellevue u uvali Čikat u Malom Lošinju. Osim što je hotel trenutno zatvoren za one koji nisu uzvanici mladenaca, da je u hotelu zaista zbog svadbe, Badrić je dokazala fotografijom pozivnice na kojoj su ispisana stilizirana slova E i N, odnosno početna slova imena mladenaca.

Fotke iz hotela Bellevue objavio je i mladi pjevač Marko Kutlić. Otkrio je usput da je Tonyja Cetinskog, koji je zabavljao uzvanike na vjenčanju, pratila supruga Dubravka.

Podsjetimo, samozatajni mladenci svojim su gostima poručili da ne žele da u javnost izađu fotografije slavlja pa se na društvenim mrežama skoro uopće ne mogu naći fotografije sa svadbenog slavlja koje se ovog vikenda odvija u hotelu u Malom Lošinju.

Među uzvanicima su brojni pripadnici zagrebačke zlatne mladeži, poput potomaka najpoznatijih hrvatskih odvjetnika i građevinskih poduzetnika.

Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević izrekli su jučer popodne sudbonosno da u hotelu Bellevue u Malom Lošinju, a na vjenčanju se nije štedjelo. 

Sama ceremonija održana je na terasi hotela ukrašenoj buketima crvenih ruža. Mladenka je izabrala bijelu čipkastu vjenčanicu sirena kroja i raskošni veo, a do oltara, gdje ju je čekao mladoženja, dopratio ju je otac.  Zatvorena je i šetnica oko hotela, a da netko nepozvan ne bi upao na svadbu, cijelog vikenda brinu zaštitari.

Slavlje traje dva dana, a svoje su uzvanike Emil i Nika odlučili oduševiti senzacionalnim vatrometom.

Na fotografijama se može vidjeti da je mladoženjina majka Maja Tedeschi ceremoniju pratila sa širokim osmijehom na licu, dok je pored nje stajao njen suprug.

Premda je ljubav sina predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe i kćeri bogatog poduzetnika Mihajla Perenčevića izazvala veliku pozornost javnosti zbog činjenice da je mladoženja 17 godina mlađi od mladenke, oni se na komentare okoline nisu obazirali te su se veoma brzo odlučili vjenčati. Za njihovu vezu doznalo se krajem prošle godine. Poznato je da ona iza sebe već ima jedan brak te da je majka troje djece, dok je Emil prije nje ljubio kćer nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.