Norveška ministrica pokazala gole grudi pred publikom. Premijer ju podržao

Screenshot: X

Norveška ministrica sve je iznenadila svojim potezom. Lubna Jaffery, 44-godišnja članica Laburističke stranke te ministrica kulture i ravnopravnosti u Norveškoj, pokazala je gole grudi na pozornici. 

Ministrica je gostovala u talk showu pod nazivom Skeiv Preik, koji je zapravo dio Oslo Pridea te je dobila nagradu Gay mama 2024. Ta nagrada se dodjeljuje ženama iz javnosti koje brane prava LGBTQ+ zajednice. 

Nagradili su je pljeskom

Nakon prigodne revije, ministrica je podignula majicu te ponosno pokazala i zatresla golim grudima. Bradavice je prekrila samo ukrasima s resicama, a njezin hrabar potez okupljeni su nagradili gromoglasnim pljeskom.

"Jako sam zahvalna što sam ove godine tijekom Oslo Pridea proglašena naj gay mamom, glavnom zaštitnicom queer osoba. Ovo je velika čast. Ako želiš dobiti ovakvu nagradu, moraš biti predana i ne shvaćati se preozbiljno", rekla je ministrica za norveške medije.

Dobila je podršku premijera

Norveškom premijeru Jonasu Gahru Storeu ministričin potez nije nimalo smetao. "Apsolutno je dobro što je pokazala grudi. Lubna je samouvjerena, slobodoumna i divna osoba koja s entuzijazmom prati kulturna događanja diljem zemlje", izjavio je prenose norveški mediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.