Novi video Desingerice šokirao javnost. Na publiku bacao kore za pitu i razbijao jaja

Screenshot: Mondo.me/TikTok

Desingerica je opet šokirao javnost. Društvenim mrežama kruži video s njegovog nedavnog nastupa u Budvi na kojem se vidi kako srpski glazbenik baca kore za pitu u publiku, razbija jaja po njima te zatim riba tvrdi sir po njihovim glavama.

@mondo_cg 🧀😁 #fyp #ljeto #desingerica #dragomirdespicdesign #teatro #teatrobudva #budva @DragomirDespic_design ♬ original sound - MONDO_cg

S obzirom na to da se sve odigralo tijekom dana i da su lica u publici bila jasno vidljiva, može se zaključiti da su njegovi obožavatelji ostali oduševljeni, piše Mondo.

Desingerica već duže vremena šokira javnost

Društvene mreže pune su nastupa Desingerice na kojima lupa obožavatelje tenisicom po glavi, polijeva ih alkoholom, stavlja im nogu na glavu... Nedavno je objavljen video gdje se vidi kako mu dečko iz prvih redova liže stopalo.

Bez obzira na svoje kontroverzne nastupe, Desingerica je omiljen među mlađom publikom. Obožavaju ga i mladi u Hrvatskoj, gdje već mjesecima puni klubove. Svojim trap pjesmama, poput hita Rendalicca, dominira hrvatskim YouTube trendingom.

"Ne radim ništa loše"

Nedavno je otkrio je što supruga misli o njegovim nastupima. "Ona nije ljubomorna, ali joj smetaju neke moje stvari. Kada pljujem u usta ljudima, to joj smeta, iako ja ne radim ništa loše. Radim sve što me čini sretnim na toj bini i ona je to prihvatila. Sve radim spontano", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.