Novinar se 90-ih ušuljao na Diddyjeve partyje: "Bazen je bio pun golih žena"

Foto: EPA/Shutterstock

Chris Harris, novinar koji je 90-ih radio za East Hampton Star, uspio je u srpnju 1999. ući na party uhićenog repera Seana Diddyja Combsa te je ispričao čemu je tamo svjedočio. 

Prema njegovim riječima za New York Post, odmarao se na plaži kada je čuo muškarce u blizini da pričaju o pripremama za Diddyjeve tulum. U želji da dobije priču, ispričao je da je otrčao do reperove vile koja se nalazila u blizini i pokušao je saznati imena poznatih osoba koje su bile pozvane. 

>>14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

Ušao je na tulum pod lažnim imenom

Ostao je iznenađen kada mu je, kako kaže, prišla jedna plavuša i pitala ga želi li ući u vilu koristeći ime koje se nalazilo na popisu zaštitara - Ted Ammon. Odmah je prihvatio ponudu te se na ulazu tako i predstavio, nakon čega su ga pustili na tulum. 

"R&B glazba bila je preglasna, 20 velikih zvučnika bilo je raspoređeno po dvorištu", ispričao je. "Bazen je bio pun golih žena u toplesu, a hostese su dijelile šampanjac gostima. Red za hranu je bio dug, ali isplatilo se - tada sam probao najbolji hot dog na svijetu", prisjetio se. 

Novinar tvrdi da nije svjedočio stvarima za koje je reper optužen

Ispričao je da se družio s poznatim osobama poput Jay-Z-ja i Ivanke Trump te je rekao da je flertovao s pjevačicom Carmen Electrom. Prisjetio se da su na zabavi bili samo poznati ljudi, a Diddy je, kako kaže, paradirao po zabavi odjeven u bijelo sa zlatnim lancima oko vrata.

>>Tko je sve bio na Diddyjevim partijima?

U jednom trenutku novinar se obratio poznatom reperu riječima: "Hvala ti na ovako dobroj zabavi", a Diddy mu je kratko odgovorio: "Da, u redu je." Ispričao je da je zabava bila odlična no da ni u jednom trenutku nije ugledao ni svjedočio lubrikantima, seksualnim igračkama ni onim stvarima koje su navedene u optužbama protiv repera. 

Što se događalo na njegovim freak-offovima?

Podsjećamo, u optužnici podignutoj protiv repera Seana Diddyja Combsa detaljno je opisano što se događalo na njegovim zloglasnim tulumima koje je zvao freak-offovi. 

Prema dokumentu, Combs je uz pomoć suradnika "transportirao seksualne radnike i radnice preko državnih granica i međunarodno" te "koristio silu, prijetnje silom i prisilu kako bi žrtve natjerao da sudjeluju u seksualnim činovima s muškim seksualnim radnicima".

>>Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Optužnica tvrdi da je Combs tijekom freak-offova "organizirao i režirao složene i producirane seksualne predstave tijekom kojih je masturbirao te ih snimao". Freak-offovi su se odvijali redovito, ponekad su trajali nekoliko dana, a često su uključivali više seksualnih radnika i radnica. Combs je "distribuirao razne vrste kontroliranih supstanci žrtvama kako bi ostale poslušne i podložne".

Također, tereti ga se da je čuvao videosnimke "žrtvi kako sudjeluju u seksualnim činovima sa seksualnim radnicima", a žrtve često nisu znale da su snimane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.