Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja

Foto: Profimedia

Objavljeni su prvi rezultati toksikološkog nalaza koji su potvrdili da Matthew Perry nije konzumirao fentanil ni metamfetamin te u njegovom tijelu nema tragova tih ilegalnih supstanci.

Prvi nalaz, manje detaljan, zasad isključuje predoziranje metamfetaminom ili fentanilom kao uzrok smrti, javlja TMZ. Potpuno toksikološko izvješće o Perryju možda neće biti dostupno još mjesecima, a otkrit će je li Perry u svom tijelu u trenutku smrti imao štetne količine lijekova na recept.

U kući imao samo lijekove na recept

Glasnogovornik policije Los Angelesa ranije je potvrdio kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu, nego samo lijekove za koje je imao liječnički recept. 

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07, a policija je stigla nešto kasnije. Glumca su pronašli mrtvog u jacuzziju. Imao je 54 godine. Prije smrti Matthew je bio na treningu, a pronašao ga je asistent. 

Oglasili se kolege iz serije Prijatelji

Nakon Perryjeve smrti oglasila se njegova obitelj, kao i kolege iz serije Prijatelji Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Courteney Cox.

"Slomljeni smo zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je svijetu donio toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu jako mnogo značili i cijenimo ogroman izljev ljubavi", stoji u priopćenju obitelji.

 "Svi smo potpuno shrvani. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj. Možemo reći mnogo tog, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i obradimo ovaj nesagledivi gubitak", stoji u zajedničkom priopćenju kolega iz serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.