"Očito im se dogodila realnost": Ante Gelo i HRT-ova producentica otkazali vjenčanje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Gitarist i skladatelj Ante Gelo i HRT-ova producentica Petra Topolovec nisu se vjenčali 2. kolovoza na Korčuli, kako su planirali, doznaje Story. Vjenčanje je, kako pišu, otkazano zbog prevelikog pritiska nastalog zbog skladateljevih obaveza.

Naime, vjenčanje je bilo dogovoreno za 2. kolovoza i trebalo se održati nakon koncerata u čast Oliveru Dragojeviću. No Petra se nakon obljetnice Oliverove smrti s Korčule vratila u Zagreb, dok je Gelo ostao još nekoliko dana u Veloj Luci. 

"Ljubav nekad nije dovoljna sama po sebi"

Kolege s HRT-a rekli su kako je Gelo često bio odsutan zbog poslovnih i obiteljskih obaveza, a Petra se na to požalila kolegama. "Bili su sretni i zaljubljeni. No očito im se desila realnost. Ljubav nekad nije dovoljna sama po sebi", rekao je izvor blizak Petri za Story. Ni Petra ni Ante nisu komentirali ove navode te nije poznato je li vjenčanje samo otkazano ili je par prekinuo.

Izvor blizak paru prije mjesec i pol rekao je za Story kako se Petrina i Antina ljubav dogodila iznenada. Upoznali su se dok je on još bio u braku. U tajnosti se razveo i započeo vezu s Petrom.

"Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav", rekao je tada izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.