Odakle bi strane zvijezde bile da su iz Hrvatske? "Trump je idiot, iz Imotskog"

Foto: Index

Prošetali smo Zagrebom i prolaznike pitali odakle bi strane poznate osobe bile da su iz Hrvatske. Naveli smo im Paris Hilton, Donalda Trumpa, Kim Kardashian, Lionela Messija... Neki odgovori su urnebesni.

Paris Hilton

Prva gospođa rekla je da bi Paris da je iz Hrvatske sigurno bila iz Splita. "Zato što ima takvo slično ponašanje. Sva je puna sebe i najljepša, najljepše more, sunce, sve najljepše", rekla je. Još je jedan muškarac naveo je Split kao odgovor.

Mladić je rekao da bi Paris sigurno bila iz Dalmacije jer je "visoka, zgodna i atraktivna". 

"Iz Kumrovca. Izgleda kao komunjara", glasio je još jedan odgovor.

Donald Trump

"Joj, on je idiot. Imotski", rekla je žena uz gromoglasan smijeh. "Imotski zato što su oni Prosjaci i sinovi", dodala je.

"Iz Benkovca. Tako mi se čini, zadrt. Bez uvrede Benkovcu", kazao je mladić, a drugi je dodao: "Iz Zagorja jer je rudlav."

Papa

Papu su stavili u Nin. "Kao Grgur Ninski", kaže gospodin kojeg smo sreli. Neki su navodili mjesta u Slavoniji - Đakovo zbog katedrale, Osijek jer je mirotvorac...

Pitali smo ih još za Kim Kardashian, Lionela Messija i Chucka Norrisa. Što su nam rekli, pogledajte u videu.

@index.hr "Trump je idiot. Iz Imotskog." Odakle bi strane poznate osobe bile da su iz Hrvatske? #indexhr #trump #kimkardashian #parishilton #messi #chucknorris #foryou #foryoupage #fyp #viral tiktok ♬ original sound - Index.hr

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.