Odmor od snimanja Sjena prošlosti: Jelena Perčin prošetala zagrebačkom špicom

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

U pauzi od snimanja serije Sjene prošlosti, Jelena Perčin slobodno vrijeme iskoristila je za šetnju zagrebačkom špicom.

Fotografi su je snimili na Cvjetnom trgu. Bila je odjevena u ležernu modnu kombinaciju, a kosu je podigla u visoki rep. 

Jelena u seriji Sjene prošlosti, koja je ove jeseni zaludjela Hrvate, ima jednu od glavnih uloga. Utjelovila je Martu Novak. 

Marta je kraljica kvarta, moćna i manipulativna. Napravit će sve što može da dobije ono što želi. I dalje se druži s Anom (Ana Maras Harmander) i Paulom (Dajana Čuljak), ali ih iskorištava. U njihove živote vraća se Olga (Marina Fernandez), uspješna ginekologinja koja u sebi već gotovo 20 godina nosi bol i ljutnju zbog nepravde koju su joj nanijele osobe za koje je mislila da su joj prijateljice.

Nedavno je produkcija serije otvorila svoja vrata za obožavatelje te su u studio Jadran filma pustili oko 200 najvećih fanova serije. 

>> VIDEO Bili smo na setu serije koja je "guilty pleasure" Hrvatske

Jelena se više od 20 godina bavi glumom

43-godišnja Jelena Perčin rođena je Dubrovčanka, ali se školovala u Zagrebu. 2000. godine upisala je Akademiju dramske umjetnosti, a već nakon završene prve godine dobila je prvu ulogu u predstavi Četvrta sestra u režiji Ivice Boban na Dubrovačkim ljetnim igrama. 

Jelena je od početka svoje karijere glumila u brojnim domaćim serijama, kao što su Villa Maria, Zabranjena ljubav, Dobre namjere, Najbolje godine, Zora dubrovačka i mnoge druge.

>> U Sjenama prošlosti glumi Martu: Ovako je Jelena Perčin izgledala na početku karijere

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.