Oglasila se Hayden Panettiere nakon zabrinjavajućeg videa: Nisam spavala dva dana

Foto: EPA

Glumica i pjevačica Hayden Panettiere se oglasila nakon što je njezin nedavni intervju za magazin People zabrinuo obožavatelje.

"Želim odvojiti trenutak da se pozabavim kontroverzom oko intervjua koji sam nedavno dala za People. Neshvatljivo je da sam uopće u ovoj poziciji, ali osjećam se prisiljenom govoriti o tome u prostoru gdje me neće kritizirati koliko brzo ili sporo govorim. Nisam spavala dva dana prije snimanja zbog svojeg psa koji se oporavlja od operacije. Snimanje je trajalo osam sati, nakon čega je uslijedio intervju pred kamerama, koji je trebao trajati jedan sat.

Intervju je počeo dobro, a da se zna, njegov početak nije uključen u verziju koju je People objavio. Bila sam iscrpljena. Moj glasnogovornik je prekinuo intervju jer je postalo očito da blijedim, pogotovo jer je tema bila teška. Pitali smo novinarku možemo li ponoviti drugi dan ili napraviti dodatni intervju preko Zooma, a ona nas je uvjerila da to nije potrebno i da smatra da je intervju bio emotivan i iskren", napisala je Hayden na Instagramu.

"Također nam je rečeno da će ga urediti. Časopis ne šalje na odobrenje za slike ili videointervjue prije njihovog prikazivanja. Vidimo ih tek kad ih objave. Tuga na svakome izgleda drugačije. Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar. To je između mene i mog liječnika. Radim intervjue kako bih promovirala svoj novi film jer sam ponosna na njega", kaže glumica.

Zatim je istaknula kako je mentalno zdravlje jako važno.

"Mentalno zdravlje je jako važno i nadam se da oni koji ovo sada čitaju razumiju da ono što kažete skrivajući se iza ekrana računala može imati štetan utjecaj na nekoga. Jako sam zahvalna svima koji su stali u moju obranu usred ovog kaosa", rekla je.

Javio se i glasnogovornik

Hayden je u tom intervjuu govorila o raznim temama, među kojima je i smrt brata Jansena Panettierea prošle godine. Njezin glasnogovornik je rekao da je ta tema bila vrlo emotivna za Hayden.

"To je bio dug i naporan dan za nju. Nije bila pod utjecajem", rekao je glasnogovornik. 

Fanovi žele da se video obriše

Podsjetimo, nakon intervjua za People obožavatelji su izrazili zabrinutost u komentarima te zaključili da Hayden ne govori razgovijetno i da nije trijezna. Stoga smatraju da bi video trebao biti uklonjen. 

"Ovaj intervju treba odmah ukloniti", "Tko god je odgovoran za objavljivanje ovog videa, treba biti odmah ispitan", "Nejasan govor, oči jedva drži otvorenima, pokušava izgovoriti duge riječi, očito nije trijezna. Vrlo tužno", "Ovo je potpuna eksploatacija. Ovo je ovisnica koja očito nije nimalo trijezna", neki su od komentara.

Također, glumica je u intervjuu govorila o borbi s ovisnošću o opijatima i alkoholu, suočavanju s bratovom smrću te kako se konačno osjeća bolje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.