Osvanula stara snimka u kojoj Victoria Beckham vrijeđa Naomi Campbell: Ona je krava

Foto: EPA

RIVALSTVA među celebovima česta su pojava, no manje je poznato da se slavna manekenka Naomi Campbell i Victoria Beckham ne podnose. 

Kad je Victoria 2013. održala modnu reviju, Naomi ju je javno prozvala zbog toga što se na reviji pojavila samo jedna tamnoputa manekenka, a tada je, osim Victorije, prozvala i druge brendove, poput modne kuće Alexander McQueen i Mulberry. 

@hmblvd #naomicampbell #90sfashion #victoriabeckham #celebritygossip #feud #adrianalima #fashion #90sfashion #funny #iconi #iconicmoments #britishhumour #supermodel #tyrabanks #celebrityinterview ♬ original sound - hmblvd

Međutim, ni Victoria nije imala lijepe riječi za manekenku, a sada se društvenim mrežama proširila snimka iz 90-ih, kad je pjevačica bila na vrhuncu slave s grupom Spice Girls. Na snimci je Victoria rekla da je Naomi "totalna ku*ka" te izjavila: "Ja sam jedina koja to priznaje, ona je bezobrazna krava." 

Inače, priča se da se ne podnose zbog incidenta koji se dogodio nakon jedne revije u Milanu, kada su se upoznale. Naomi je Victoriju navodno pitala: "Zbog čega tebe zapravo zovu Posh?’", referirajući se na njezin nadimak u grupi koji znači "otmjena". Victoria joj je navodno odgovorila: "A zašto za tebe kažu da si lijepa?" i tako je počela obostrana mržnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.