Objava od jedva 10.000 lajkova napravila kaos na internetu, trolovi ne odustaju

Foto: Instagram

MLADA glumica Emma Laird nakon jedne svoje objave na Instagramu na teži je način otkrila kakav je osjećaj postati meta nečije baze fanova. Fotografije koje je objavila na Instagramu u sekundama su privukle stotine tisuća ljudi na njen profil, a stvari su otišle toliko daleko da je morala isključiti opciju komentiranja.

Emma je objavila devet fotografija snimljenih u ožujku, a na jednoj od njih je bio i Joe Alwyn, njen kolega sa seta filma The Brutalist na kojem trenutno rade. No, mnogo važnijom od toga pokazala se činjenica da je Joe Alwyn odnedavno bivši dečko Taylor Swift, trenutno možda i najpopularnije pjevačice svijeta.

Osim Joea, na fotografijama su bili i još neki glumci sa seta The Brutalista, no fanovima Taylor Swift za oko je zapeo samo on pa su uskoro krenuli hejterski komentari. Emma je nakon samo nekoliko sati zbog prevelike količine trolanja morala ugasiti komentare pod fotografijama koje su ubrzo preplavile i ostale društvene mreže, ponajviše TikTok.

@thickbrunette66 #joealwyn costar #emmalaire posted a photo of him on instagram following his breakup with #taylorswift ♬ Better Than Revenge - Taylor Swift

"Nadam se da se ne ponosiš ovim", "Nisi li mogla pričekati dok se zemlja nad njima ne osuši", "Valjda si svjesna što si ovime napravila", samo su neki od komentara upućenih škotskoj glumici, a ni Joe nije prošao bolje. "Nisi ni zaslužio Taylor", "Pravio si se da je sporazumni raskid, sad je sve jasno", ne daju se bijesni fanovi.

Na TikToku stotine tisuća pregleda

Na TikToku smišljaju brojne teorije zavjera o navodnom preljubu, ističu da je Emma još u siječnju pozirala s istim romobilom koji sad na novoj fotografiji vozi Joe... Emmina objava na Instagramu nema niti 10.000 lajkova, no trenutno je jedna od najraširenijih na internetu.

Nakon što je onemogućila komentiranje pod tom objavom, prijetnje i hejt preselili su se pod njene starije objave, a objave na TikToku s fotografijama nje i Joea u desetak sati prikupe i preko 700 tisuća pregleda.

@amandachristine_1 #taylorswift #joealwyn #emmalaird #greenscreen #fyp ♬ original sound - A M A N D A

Joe i Taylor u vezi su bili šest godina, a za prekid se saznalo prošlog tjedna. O prekidu se nagađalo već neko vrijeme, najviše zbog toga što se Joe nije pojavio ni na jednom koncertu Taylorine američke turneje koja je u tijeku. Upravo je ta turneja djelomično i razlog zašto je jedna fotografija dovoljna da nastane apsolutni kaos na internetu.

Naime, Swift svakog vikenda nastupa u jednom američkom gradu, a na koncerte dolazi i po 140.000 obožavatelja. Karte za turneju su razgrabljene u sekundama, a turneja je toliko razvikana da su neki gradovi u kojima nastupa doslovno mijenjali ime zbog nje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.