Ovo su najluđe stvari koje su ljudi napisali drugima na aplikacijama za spojeve

Foto: Instagram

PRVI razgovor nakon što se "spojite" s nekim na aplikaciji za upoznavanje može biti jako neugodan. Koliko neugodan najbolje pokazuje profil na Instagramu koji objavljuje samo screenshotove neugodnih prvih razgovora na aplikacijama poput Tindera, Grindera i ostalih.

Profil Overheard Bumble ima skoro 200.000 pratitelja koji željno iščekuju novu dozu tuđe sramote.

Tako se među objavama na profilu našla i rečenica jednog samca koji je na poziv za ručak odgovorio: "Nisam ručao od 2009., ali u redu."

Jedna je djevojka muškarca s kojim ju je aplikacija spojila pitala: "Koliko si bio težak kad si se rodio?" Na muškarčevo protupitanje zašto, odgovorila je da jednostavno tim pitanje voli otjerati muškarce.

Najgora je priča jednog muškarca koji je ženi napisao da mu izgleda jako poznato, na što mu je ona odgovorila da je to vjerojatno zato što su već bili na (lošem) spoju.

Jednog je muškarca zanimala najveća neispunjena fantazija žene s kojom se dopisuje, a ona je odgovorila: "Da me se poštuje kao jednaku bez pitanja."

"Prečesto sam ovdje", zaključio je jedan muškaraca, a na pitanje žene živi li inače drugdje, odgovorio je da misli na to da je prečesto na aplikaciji.

"Uvijek se volim posvađati na prvom spoju, tako možeš vidjeti na koji način se druga osoba svađa. Reci mi, što tebe uznemirava", napisao je jedan muškarac, da bi dobio odgovor: "Sukobi i svađe."

Nakon što mu se javila djevojka pod imenom Katie i pitala ga kako je, muškarac pod imenom Jon odgovorio je: "Super sam, umoran, ali na petoj kavi. Privukla si moju pažnju rečenicom da voliš nogomet. Voliš li ga zaista ili time samo pokušavaš upecati frajere", pitao je.

"Vau, to je zaista optužujući prvi dojam. Voliš li ti zaista putovanja ili si to stavio samo zato da izgledaš kulturnije", odgovorila mu je ona.

Jedna se djevojka požalila da je s dečkom prekinula jer je on razgovarao sa svojim psom.

"E pa imam lošu vijest za tebe", odgovorio joj je muškarac koji očito čini isto.

"Odrasli smo u istom gradu, a nikad se nismo upoznali", napisala je jedna strana, dok je druga odgovorila: "Da... Ne čudi me to. Većinu vremena provodio sam u zatvorenom, usavršavajući svoju osobnost, u slučaju da se ne mogu osloniti na svoj izgled."

"Što je za tebe mana preko koje ne možeš prijeći?", pitala je jedna djevojka, da bi dobila odgovor: "Ako je komad samostalan i može li se sama zabaviti. Puno putujem pa mi je to važno. Tvoj?"

"Kad muškarac ženu zove komad", odgovorila je ona.

Ova cura je dečku prepustila da izabere restoran, jedino mora imati na umu da ona ne jede "mliječne proizvode, kruh, rakove, imitacije rakova, bademe, junetinu, kečap..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.