Pjevačica podijelila zajedničke trenutke s Damianom Davidom u emotivnoj objavi

Foto: EPA

Glumica i pjevačica Dove Cameron na Instagramu je podijelila romantičnu posvetu svom dečku Damianu Davidu, frontmenu talijanske grupe Maneskin i pobjedniku Eurosonga 2021. godine, za njihovu prvu godišnjicu veze.

"Najbrža godina u mom životu. Da sam te barem upoznala ranije. Zauvijek ću te voljeti", poručila je u opisu objave. Podijelila je nekoliko fotografija i videa s Damianom, a objava ima preko 2.3 milijuna lajkova na Instagramu.

Često su zajedno na crvenom tepihu

Par je prvi put izazvao glasine o vezi krajem 2023. godine. Tada je Dove viđena na nekoliko njegovih koncerata, uključujući nastupe u New Yorku i Brazilu, ubrzo nakon što je Damiano potvrdio prekid svoje dugogodišnje veze s Giorgiom Soleri.

Par je službeno potvrdio svoju vezu u veljači 2024. godine na crvenom tepihu gala večeri uoči Grammyja, gdje su pred kamerama podijelili poljubac. Uslijedila su zajednička pojavljivanja na prestižnim događanjima poput Met Gale u svibnju 2024. godine. Dove je kasnije u intervjuima otkrila da je njihova veza napredovala polako te da su na prvom spoju proveli mnogo sati razgovarajući i upoznavajući jedno drugo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.