Pobjednik American Idola i James Blunt izveli jedan od najemotivnijih dueta ikad

Foto: YouTube

AMERIČKI pjevač James Blunt i pobjednik American Idola Iam Tongi izveli su u finalnoj emisiji duet i otpjevali pjesmu Monsters, prilikom čega se 18-godišnji Tongi rasplakao. 

Tongi je tijekom pjesme počeo plakati i u jednom se trenutku slomio, ali Blunt mu je cijelo vrijeme pomagao, uskakao mu i pjevao gdje je trebalo te ga pritom tješio i gurao da izvede pjesmu do kraja. Nakon što su završili s izvedbom, Blunt je čvrsto i dugo zagrlio Tongija i zaradili su gromoglasan pljesak publike.

Prilikom izvedbe pjesme s kojom se Tongi prijavio na show i koja govori o odnosu oca i sina 18-godišnjak nije bio jedini koji je plakao. Suze su se mogle vidjeti i u očima žirija, kao i publike, a treba spomenuti da je za Iama ova pjesma bila posebna jer ju je pjevao u spomen na svog pokojnog oca. Njegov otac preminuo je samo nekoliko mjeseci prije audicije za American Idol.

"Jedan od najemotivnijih nastupa ikad"

Njihov je nastup vrlo brzo završio na društvenim mrežama, ljudi tvrde da je ovo jedan od najemotivnijih dueta ikad, a posebne su pohvale imali za Blunta, koji se ljudski ponio prema slomljenom Tongiju. Izdvojili smo neke komentare.

"Ovo je jedan od najemotivnijih dueta koje sam vidio", "Svaka čast Jamesu Bluntu što ga je gurao da otpjeva pjesmu do kraja", "Ovaj će mi nastup zauvijek ostati u sjećanju kao autentičan, ljudski i prekrasan", "Rasplakala sam se. Nikad neću zaboraviti ovaj nastup i ovu pjesmu", "Ovo je najemotivniji trenutak u American Idolu ikad", "Kad te pjevač može rasplakati, onda znaš da je to pravi pjevač", piše se po društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.