Poginuo pobjednik Farme Saša Vujnović (28)

Foto: Nova TV

POBJEDNIK posljednje sezone showa Farma Saša Vujnović (28) u petak je poginuo na gradilištu u Rijeci, javlja Nova TV, koja Sašinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka. Produkciji i svima s kojima je surađivao Saša će ostati u lijepom sjećanju, poručili su.

Novi list javlja da su se na krovu zgrade u Osječkoj 12 u Rijeci obavljali radovi, a mladi građevinar, koji je bio na skliskom limenom krovu, nije bio vezan. Bio je potreban trenutak nepažnje da odskliže s krova zgrade od tri kata i padne na prometnicu.

Saša je pobijedio Juricu Belamarića u finalnom dvoboju te osvojio titulu pobjednika šeste sezone reality showa Farma 2018. godine. Usto, kući je odnio nagradu od 488 tisuća kuna.

"U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik. Jedno poglavlje u životu sam zatvorio i sada otvaram novo, sada se više nikome ne moram dokazivati. O dobru i zlu sam naučio da uvijek dobar čovjek pobjeđuje, kao što se sada dogodilo. Druge je pojela pohlepa, a ja nisam bio toliko pohlepan, trud i rad se isplatio!" poručio je na kraju showa.


 
"Želja mi je kupiti si neku kućicu i otvoriti neku svoju firmu", rekao je za Index nekoliko dana nakon finala.

Tada nam je pojasnio da mu je želja otvoriti građevinsku firmu te da bi se bavio izradom fasada.

Nekoliko dana prije nego što je emitirano finale te sezone, u prosincu 2018. gledatelje je šokirala vijest o pogibiji Edite Ptičar, s kojom se Saša bio zbližio. Naime, sezona je snimljena godinu dana unaprijed, a tragična nesreća poklopila se baš s finalom.

U dobi od samo 24 godine poginula je u prometnoj nesreći, kad je Audi 80 kojim je upravljala sletio s ceste u zoru. U nesreći je ozlijeđen mladić koji je bio s njom u automobilu, inače njegov vlasnik.

"Edita nas je napustila prerano, jako mi je teško zbog toga. Taman se finale poklopilo na njenu sahranu, mislim da ću dulje vrijeme biti rastresen zbog toga. Bila je vedra i vesela osoba, bila mi je rame za plakanje", podijelio je tada s nama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.