Justin rekao da će mu uhićenje uništiti turneju. Mladi policajac: Kakvu turneju?

Foto: Profimedia

Policajac koji je uhitio Justina Timberlakea zbog vožnje pod utjecajem alkohola u Hamptonsu bio je toliko mlad da nije prepoznao superzvijezdu, tvrde izvješća.

Desetostruki dobitnik Grammyja uhićen je u utorak malo nakon ponoći u bogatoj enklavi Hamptons u Sag Harboru na Long Islandu, poznatoj kao popularno odredište slavnih u ljetnim mjesecima. Timberlake je tvrdio da je popio samo "jedan martini", izvještava New York Post.

Timberlake, koji se proslavio kao Disneyjev Mouseketeer prije nego što je postao jedna od najvećih pop zvijezda 1990-ih i 2000-ih, pojavio se u utorak na sudu na Long Islandu i pušten je bez jamčevine, piše TMZ, a na sud bi se trebao vratiti 26. srpnja.

Policajac nije imao pojma tko je on

Policija je rekla da je Timberlake bio u American Hotelu na zabavi i da je prošao kroz znak STOP, pa su policajci krenuli za njim, a zaustavili su ga nakon što je počeo skretati. Pjevač je policiji rekao da je svoje prijatelje vozio kući, a "loše je prošao na svim standardiziranim terenskim testovima trijeznosti" i opetovano je odbio uzeti alkotest, stoji u pritužbi.

"Oči su mu bile krvave i staklene, iz daha mu se širio miris alkoholnog pića, nije mogao zadržati pozornost, imao je usporen govor, bio je nesiguran u hodu i loše je prošao sve standardne alkotestove", navodi se u izvješću. 

Timberlakeovi prijatelji bili su u blizini i molili su policiju da ga puste na slobodu, no policajci su to odbili, piše TMZ, a New York Post je izvijestio da je neimenovani policajac koji ga je uhitio "bio toliko mlad da nije ni znao tko je Timberlake." Pjevač je rekao policajcu da će mu "ovo upropastiti turneju", na što je policajac odgovorio: "Kakvu turneju?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.