Širi se komentar Ashtona Kutchera iz 2003. o 15-godišnjoj Hilary Duff

Foto: Press

DRUŠTVENIM mrežama ponovno se širi stari komentar Ashtona Kutchera o tada maloljetnoj Hilary Duff. Kutcher je 2003. s Duff glumio u filmu Cheaper by the Dozen. Glumio je dečka njene starije sestre, a u svojoj emisiji Punk'd prokomentirao je, u to vrijeme, 15-godišnju kolegicu.

"Hilary Duff glumi u Lizzi McGuire, ima i album. Bit će u filmu pod nazivom Cheaper by the Dozen i jedna je od djevojaka za koje svi čekamo da napuni 18 godina. Uz blizanke Olsen", rekao je tad 25-godišnji Kutcher pred kamerama. Američki mediji tražili su komentar od glumca na ovo, no on se još nije oglasio.

Podsjećamo, fanovi Ashtona Kutchera i njegove supruge Mile Kunis diljem svijeta ovih dana jako su se razočarali. Njihov kolega iz serije Lude sedamdesete Danny Masterson osuđen je na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog dva silovanja, a nakon presude doznalo se da je nekoliko celebova, uključujući Ashtona Kutchera i Milu Kunis, napisalo pisma podrške koja su poslali sucu i nadali su se da će tako utjecati na smanjenje Dannyjeve kazne.

>>Kako su Ashton Kutcher i Mila Kunis za dan postali najomraženiji celebovi na svijetu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.