Posjetila Boston nakon godine na Balkanu pa nasmijala videom: "Zvučat će pretjerano"

Foto: Instagram

BLOGERICA Đamila Stanić nasmijala je pratitelje jednim od posljednjih videa koje je objavila na TikToku.

Video je snimila po dolasku u Boston. "Bostonka se vraća kući s Balkana! Iskreno, za mene je vraćanje u ovaj grad uvijek kulturni šok. Ha-ha, sve ovo zvuči smiješno i pretjerano, a ipak je realnost", napisala je u opisu. Đamila je, naime, rodom iz Zelenortske Republike, a nakon što je nekoliko godina živjela u Bostonu, prošle godine se preselila u Banju Luku te kasnije sa suprugom u Srbiju.

Odmah se sjetila troškova 

Nedavno je posjetila Boston i duhovitim videom objasnila kako izgleda njezin povratak u ovaj grad. Hodala je s koferom u ruci, a svaki svoj korak označila je kao trošak. Tako je jedan korak označavao najam stana od 2500 dolara, drugi namirnice (600 dolara), treći zdravstveno osiguranje (450 dolara), 400 dolara za restorane i kafiće... Potom se Đamila odjednom okrenula i potrčala kao da se čim prije želi vratiti na Balkan.

@blackbalkangirl Bostonian returns home from the Balkans! It’s honestly always a cultural shock for me getting back in this city. Haha all this sounds funny and exaggerated, yet it’s reality 😅😂 #boston #bostonian #america #americanstyle #bostonlife #balkan #balkantiktok #europe #banjaluka #reeloftheday #travel #travelblogger #comedy #reality #djamilastanic ♬ original sound - Djamila Stanić

Njen video je nasmijao mnoge korisnike TikToka od kojih su neki priznali da im se ista situacija dogodila kada su napustili Balkan i vratili se u Ameriku, Kanadu, Australiju... Đamila je potom napisala da se vraća na Balkan gdje, kako kaže, može otići na ručak kod obitelji i dobiti besplatnu kavu od prijatelja.

>>Iz Amerike se doselila na Balkan. Navela je najveće razlike u načinu života

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.