Potoci šampanjca: Maja Šuput slavi djevojačku, kuma joj Čermakova unuka

Foto: Instagram

KRALJICA svadbi, kako je mnogi nazivaju, Maja Šuput ovaj vikend slavi svoju djevojačku, a snimkama se već pohvalila na Instagramu.

Šuput sa svojom ekipom već danas započinje djevojački vikend, a s njom slave najbliže prijateljice, među kojima je i unuka generala Ivana Čermaka, Lana Gadža Čermak koja će joj ujedno biti i vjenčana kuma, omiljena frizerka poznatih Hrvatica Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te Majina menadžerica Katarina Kolar. S curama je i Marko Grubnić, jedini muškarac pozvan na ludi vikend.

Slavlje su započeli uz šampanjac u jednoj beauty poliklinici, a zatim su se uputili na put kombijem u kojem se šampanjac nije prestajao točiti, a slušali su se narodnjački hitovi poput onog Lepe Brene "Mile voli disko".

Ekipa je napravila pauzu na jednoj benzinskoj, gdje ih je dočekalo iznenađenje za Maju u obliku raznih gastro poslastica.

"Tako nam bog pomogao", rekla je Maja svojim uzvanicima dok su nazdravljali na benzinskoj, a gdje će provesti ovaj vikend, saznat će se uskoro.

Inače, Maja je u ožujku prošle godine otkrila da se zaručila za Nenada Tatarinova. Zaručili su se dva mjeseca prije, u siječnju, tijekom odmora na Maldivima, a zaruke su jedno vrijeme skrivali. 

Točan datum vjenčanja još nije poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.